website design templates

HARBOUR OF SOULS 

HARBOUR OF SOULS biografie

HARBOUR OF SOULS is begonnen (2010) na dat ik (Martin de Jong) samen met Jesper van Hoften een nummer schreef en die als titel kreeg, HARBOUR OF SOULS.

Na meerdere nummers te hebben geschreven en opgenomen op een cd kregen wij zeer goede reacties dat we een band besloten op te richten (2012).
Na verschillende optredens en nog een bezettingswisseling (andere drummer) namen we een EP op in 2015, genaamd MOUNTAIN OF FIRE (geproduceerd door Pieter Kloos).

Jesper stapte een jaar later uit de band en het jaar daarop onze drummer.
Er werden goede vervangers gevonden en begin 2019 zal de EP DOOMSAYER (geproduceerd door Pieter Kloos - Peter Pan Speedrock, The Devils Blood, Dool) uitkomen.

Onze inspiratie en voorbeelden moge duidelijk zijn en daar doen we ook niet moeilijk over als mensen die invloeden voorbij horen komen en er een opmerking overmaken.
Zijn we origineel? Nee, maar dat interesseert mij helemaal niks.

Ik, en daarmee ook de andere bandleden willen gewoon de muziek maken die we tof vinden. Originaliteit doet er niet echt toe, wel of het een goed nummer is.

Een eigen mix 70/80’s hardrock/heavy metal is onze sound en gewoon een goede show neerzetten.

We zijn niet overdreven hard of snel, maar het klinkt wel lekker en we proberen een goed gevoel bij het publiek achter te laten.

Als we daar in slagen en we verkopen wat cd’s, helemaal prima. 

De band is:
Martin de jong-vocals
Bram Pelgrim-lead/rythm guitar
Daniël Suykerbuyk-rythm guitar
Robbert van Hoften-bass guitar
Richard van Leeuwen- drums (ex-Rebelstar, -Vulture, -Frozen Sun)

Address

Arend Baanstraat 98
Rijssen, 7461 DX

Contacts

Email:
g.dangremond@gmail.com